Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Deluxe Trendy Pink Set 43cm

-37%

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

37%
Kampanjpris 200:- Vårt lågpris: 318:- Du sparar: 118,-
Tillfälligt slut
SKU
01205-103

Detta paket innehåller riktigt trendiga dockkläder som BABY Born kommer att älska. De olika plaggen kommer med leopardmönster i regnbågens alla färger samt snygga detaljer i rosa och gult. Det ingår även ett par silvriga stövlar som fulländar den härliga looken.

Innehåll:

  • Jacka
  • T-shirt
  • Byxor
  • Stövlar

Detaljer.

  • Passar dockor som är ca 43 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828335
EAN4001167828335
VarumärkeBABY Born
Ålder3-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.