Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Deluxe Jeans Collection - snickarbyxor

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 235:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
03184-50-1
   

Om man gillar jeans och dockor så är detta set helt perfekt. Den nya kollektionen från BABY Born heter Deluxe Jeans Collection och innehåller bland annat den här tuffa klädseln. Snickarbyxorna pryds av tryck som föreställer stjärnor och har gula sömmar. Det ingår också en mössa och ett par skor.

Innehåll:

  • 1 par snickarbyxor
  • 1 par skor
  • 1 mössa

Detaljer:

  • Passar dockor som är 43 cm långa
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell824498
EAN4001167824498
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.