Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Deluxe Jeans Collection - klänning

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 250:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03184-50
   

Klä dockan från Baby Born (säljs separat) i denna blå jeansklänning med fina tryck på. Det ingår också en blus, ett par skor och en mössa som dockan (säljs separat) kan ha på sig.

  • Klänning
  • Blus
  • Skor
  • Mössa

Detaljer:

  • Kläderna passar dockor som är 43 cm långa
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell824498
EAN4001167824498
VarumärkeBABY Born
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.