Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born City Glam radiostyrd scooter till docka - med blinkers - 43 cm

-20%

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

20%
Kampanjpris 460:- 576:- Du sparar: 116,-
I lager
SKU
04218-111
   

Här kommer BABY Borns radiostyrda scooter! Hon kan parkera den nästan överallt och hon kan använda den snabbaste vägen för att komma snabbt fram. Det rosa fordonet kan åka både framåt och bakåt. BABY born har massor av plats på det breda sätet till att kunna sitta bekvämt. När hon svänger, lyser en lampa åt det hållet som hon svänger till, för att varna andra dockor och gosedjur om att de bör akta sig. Bagageutrymmet har till och med plats till en matpåse eller två.

BABY borns åkturer är aldrig tråkiga, så självklart ska inte hennes moped heller vara tråkig! Därför kan mopeden dekoreras med klistermärken som ingår. Den är rosa med gula elementer på skärm, handtag och bagagefacket. Kör försiktigt BABY Born och trevlig resa!

Innehåll:

  • Baby Born Glam Scooter
  • Fjärrkontroll
  • Glitter-klistermärken

Detaljer:

  • Mått: 35 x 40 x 20 cm
  • Batteribehov: 4 AA og 3 AAA - batterier (ingår ej)
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka och hjälm ingår ej - säljs separat.

Mer information
Modell830192
EAN4001167830192
VarumärkeBABY Born

Radiostyrt fordon

Skoter med kontroll för din BabyBorn-docka.

Med remmar

Säkerhetsband håller dockan på plats.

Glittrande pynt

Dekorera skotern efter eget tycke med klistermärken.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.