Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born City Fashion Set - flera klädesplagg till din docka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 494:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06205-08
   

I detta klädpaket till BABY Born hittar du fyra nya färgsprakande klädesplagg som förnyar dockans garderob. BABY Born älskar kläder och vill gärna prova olika stilar. Hon älskar att träffa sina vänner och då måste hon ha en ny stil varje gång.

Klänningen passar perfekt när solen värmer. Den kommer med texten "Crazy" på magen och ett härligt tryck på kjolen. Det ingår även ett par lila solglasögon som skyddar BABY Borns ögon mot solen. Om BABY Born ska på marknaden kan hon ta på sig den lila tröjan med rosa byxor och vita stövlar. När hon ska till stan kan hon klä upp sig med kjolen och en snygg topp med söta motiv. Mixa och matcha precis hur du vill, och fullända sedan stilen med de fina accessoarerna. BABY Born är alltid redo för en runda på stan!

Innehåll:

  • 3 överdelar
  • 2 byxor
  • 1 kjol
  • 1 klänning
  • 1 par skor
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Passar dockor på 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828809
EAN4001167828809
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.