Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Casuals outfit - rosa jacka med blå byxor till docka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 150:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09184-63
   

Med denna underbara rosa jacka med lekfullt motiv är BABY Born alltid klädd för alla tillfällen. De coola jeansen har ett dekorativt regnbåge-motiv på ett ben och som matchar motivet på jackan. Outfiten är bekväm och snygg, BABY Born kan ha på sig kläderna till lekplatsen eller varför inte till stan? När hon inte använder kläderna kan de hängas fint på klädhängaren som medföljer.

Innehåll:

  • Rosa jacka
  • Blå byxa
  • Klädhängare

Detaljer:

  • Passar till docka 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka följer inte med.

Mer information
Modell824542
EAN4001167824542
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.