Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born bärsele till dockor upp till 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 235:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01205-81
   

Denna söta BABY Born-bärsele gör det enkelt att ta din BABY Born-docka på en resa! BABY Born (ingår ej) älskar upptäcktsresor, oavsett om det är till butiken eller till parken, och nu kan du äntligen ta med din Baby Born-docka överallt. Fäst selen till magen, justera axelremmarna så att den sitter bekvämt och placera dockan säkert i selen. BABY Born älskar sin lila bärsele - då har den en fullständig översikt över allt spännande som händer runt omkring. Selen är lämplig för dockor upp till ca. 43 cm.

Innehåller:

  • BABY Born bärsele

Detaljer:

  • Färg: lila med färgglatt mönster
  • Lämplig för dockor upp till 43 cm
  • Fäst med ett spänne runt midjan och en justerbar rem runt halsen
  • Rek ålder: från 3 år

Obs: docka ingår inte.

Mer information
Modell828038
EAN4001167828038
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.