Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Car Seat - bilstol för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
06205-22
   

Säkerheten kommer alltid först när du ska bege dig iväg på äventyr tillsammans med din docka från BABY Born. Placera dockan i bilstolen för dockor och spänn fast dockan med hjälp av säkerhetsbältet så att hon sitter tryggt och bekvämt. Bilstolen är lila och rosa med motiv av en hund och texten "explore" på.

Innehåll:

  • Bilstol för dockor - med säkerhetsbälte

Detaljer:

  • Lämplig för dockor på 43 cm.
  • Mått: 30 x 26 x 15 cm
  • Vikt: ca 1 kg
  • Rek.ålder. från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828830
EAN4001167828830
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.