Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Brother outfit - blå huvtröja och byxor - 43cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 163:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01205-96
   

Detta paket innehåller en huvtröja och ett par byxor som passar perfekt för din BABY Born Brother-docka. Huvtröjan i blå nyanser kommer med häftiga dinosauriedetaljer som tar outiften till nästa nivå. De svarta byxorna ser ut som ett par jeans och kommer med vita sömmar.

Innehåll:

  • Huvtröja
  • Byxor
  • Galge

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828199
EAN4001167828199
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.