Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Bath Bathtub - badkar med duschmunstycke och badanka - ljud och ljus

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 443:-
Tillfälligt slut
SKU
06205-10

BABY Born älskar att bada, och det gör även BABY Born Sister! Medan BABY born lyckligt plaskar runt i badkaret kan man trycka på en knapp för att spela upp en munter melodi.

"kvakk-kvakk, kvakk-kvakk, kvakk-kvakk» gömmer BABY Born en livslevande anka i badrummet? Nej, det är badkarets roliga ljudeffekt! Tryck på knappen för att höra ljudeffekterna och se hur badkarets fötter börjar att blinka. Badkaret kommer med ett duschmunstycke och en slang vilket gör det enklare att tvätta dockan.

Badankan Berta ingår såklart i detta härliga lekset.

Innehåll:

  • Badkar
  • Badanka

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR6 batterier (ingår ej)
  • Mått: L40 x B25 x H27 cm
  • Rek.ålder. från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell828366
EAN4001167828366
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.