Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Annabell Sophia - docka med långt hår och mjuk kropp - 43 cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 397:-
I lager
SKU
03217-3
   

Sophia är Baby Annabells vackra storasyster med en mjuk kropp och hon är alltid på gott humör. Hon är en tålmodig docktjej som älskar att ha sitt långa, blonda hår danderat i olika frisyrer. Den rosa favoritborsten gör vågigt hår lättare att forma.

Sophia är av det äventyrliga slaget och hon älskar att vara ute i trädgården och titta på allt som lever och växer i naturen. De blå ögonen glöder av spänning och nyfikenhet, och klädseln matchar hennes intresse för allt som kan upplevas utomhus. De ljusblå leggingsarna står i stil med det blå diademet med en söt näckros på, och sländorna på hennes vita klänning finns också avbildade på hennes rosa skor.

Innehåll:

  • Sophia Baby Annabell
  • Klänning, leggings och skor
  • Diadem
  • Borste

Detaljer:

  • Mått: ca. 43 cm
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell703014
EAN4001167703014
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.