Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Annabell Little Sophia - docka med mjuk kropp och sovande ögon - 36 cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 340:-
I lager
SKU
04218-132
   

Lilla Sophia har en mjuk kropp och är alltid nöjd och glad. Hon är väldigt förtjust i sitt långa blonda hår och gillar att bilda olika frisyrer och fixa det med sin borste. Hon gillar speciellt att göra musflätor, för då kan hon hoppa och studsa runt utan att håret kommer i vägen. Hon är en nyfiken liten tjej som gillar att utforska och uppleva nya saker. När hon kommer hem tar hon gärna en tupplur, och när hon ligger på rygg sluter hon sina blå ögon och drömmer sig bort om att klättra i träd och om får – precis som hon har på sin favoritklänning. Hon har även på sig en stickad jacka, och lila tights som är i stil med jackan och vita sneakers med lite turkost i.

Innehåller:

 • Baby Annabell Little Sophia - docka 36 cm
 • Outfit

Detaljer:

 • Mått: 36 cm (H)
 • Sovande ögon
 • Rek ålder: från 1 år

  Mer information
  Modell706374
  EAN4001167706374
  VarumärkeBaby Annabell
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.