Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Annabell Little Annabell - docka med mjuk kropp -och med ögon som kan blunda - 36 cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 306:-
I lager
SKU
04218-133
   

God morgon! Det här blir en rolig dag! Lilla Annabell är alltid uppe med tuppen. Hon vaknar så fort solen går upp, och är klar för att leka. Men först måste hon äta frukost. När hon har druckit färdigt ur sin flaska vill hon gärna leka och mysa. Ibland blir hon trött och behöver en rast, då kan du lägga henne ner på ryggen, så kanske hon blundar och somnar. Men hon tycker det är roligast att leka helt till solnedgången. Hon har på sig en pastell-aprikosfärgad sparkbyxa som är mjuk och härlig, med en matchande mössa. Hon behöver inte byta om till pyjamas när man har så härliga kläder.

Dockan har en mjuk kropp som gör den enkel att leka med för de minsta barnen, och samtidigt uppmuntrar den barn från 1 år till lek och stimulerar utvecklingen av empati och ansvarskänsla.

Innehåll:

  • Baby Annabell Little Annabell docka
  • Har ögon som kan blunda
  • Sparkbyxa och mössa
  • Flaska

Detaljer:

  • Mått: 36 cm (H)
  • Rek. ålder: från 12 månader
Mer information
Modell706343
EAN4001167706343
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.