Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Baby Annabell interaktiv docka - 43 cm - dockan som gör söta bebisläten, rör på munnen, gråter äkta tårar och har ögon som kan slutas

-15%

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

15%
Kampanjpris 504:- Vårt lågpris: 594:- Du sparar: 90,-
I lager
SKU
04218-120
   

Den interaktiva Baby Annabell dockan som gör söta bebisläten, rör på munnen, gråter äkta tårar och har ögon som kan slutas.

Baby Annabell är som en riktig baby med sina funktioner. Hon gråter som en riktig baby och kan skratta, och hon älskar sin nappflaska. När hon gråter kan det hända att hon är hungrig eller behöver tröst. Ge henne lite vatten från nappflaskan och klappa försiktigt på hennes rygg för att hon ska rapa, precis som en äkta baby. När Baby Annabell får sin flaska så öppnar hon munnen, och när hon är hungrig och inte får äta med en gång kan det hända att hon gråter äkta baby-tårar. När det är dags att lägga sig kan du ge henne nappen, den håller Annabell lugn. Ibland kan hon ligga och prata eller skratta innan hon somnar. Så roligt!

Baby Annabell tycker att det är jättekul att leka, om du hoppar med henne kanske du kan höra att hon fnissar. Med Baby Annabell är det precis som att ha en riktig baby med söta baby-ljud, rörelser med munnen, äkta dock-tårar och hon kan blunda när hon ska sova. 

Innehåll:

  • Baby Annabell docka 43 cm
  • Kläder
  • Nappflaska
  • Napp
  • Haklapp
  • Halsband

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AA batterier (ingår ej) 
  • Mått: (H) 43 cm 
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell706299/794999
EAN4001167794999
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.