Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Baby Annabell interaktiv docka med tårar och ljud - 43cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 593:-
I lager
SKU
06195-181
   

Baby Annabell är nästan som en riktig baby med sina autentiska egenskaper. Hon älskar sin flaska, gråter som en riktig baby och hon kan skratta. När hon gråter kan du försöka att trösta henne med en kram, men om inte det hjälper är hon nog törstig. Ge henne något att dricka och klappa henne sedan försiktigt på ryggen för att få henne att rapa.

Baby Annabell gör drick-ljud när hon suger på flaskan, och om hon inte får mat tillräckligt snabbt kan du uppleva riktiga docktårar eller höra hennes ledsna gråtande.

När Annabell börjar bli sömnig igen suger hon på sin napp. Hon skrattar och pratar, sedan faller hon in i djup sömn. Med Baby Annabell är det precis som att ha en riktig baby. Vad roligt!

Innehåll:

  • Baby Annabell 43 cm
  • Dockkläder
  • Nappflaska
  • Napp

Detaljer:

  • Höjd: 43 cm
  • Batterikrav: 3 x AA-batterier
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell794999
EAN4001167794999
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.