Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Baby Annabell Day Dress 43 cm - klänning och halsband

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 143:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06195-188
   

Det är dags för tebjudning och då älskar Baby Annabell att klä upp sig. Detta paket innehåller en klänning och ett halsband i tyg. Klänningen i rosa och grått kommer med ett gulligt mönster, en veckad kjol och volanger på de korta ärmarna. Halsbandet är också det i tyg med ett motiv som föreställer en muffins.

Innehåll

  • Klänning
  • Galge
  • Halsband i tyg

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm långa.
  • Rek.ålder. från 3 år.
Mer information
Modell700839
EAN4001167700839
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.