Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Avengers Titan Hero Delux Figure Hulk - 30 cm

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

Vårt lågpris: 295:-
I lager
SKU
03205-23
   

Den 30 cm höga Titan-figuren föreställande Hulken är redo för nya och spännande äventyr. Föreställ dig Bruce Banner förvandla sig till den enorma och gröna skapelsen som utför heroiska handlingar. Möjligheterna är många och den 30 cm höga figuren är såklart med på nöjet.

Lev dig in i spännande äventyr och upplev en hel värld med superhjältar, skurkar och vanliga barn som dig själv. Med Hulken vid din sida kan du vara trygg på att du har skydd om något skulle uppstå.

  • Avengers Titan Hero Hulk actionfigur
  • Figuren mäter 30 cm
  • Lämplig för Avengers-fans från 4 år och uppåt

Detaljer:

  • Figuren har rörliga leder
  • Mått: H30 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7475
EAN5010993812783
VarumärkeAvengers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.