Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Avengers Nerf Power Moves Repulsor Blaster - Iron Man - med 3 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 315:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-189
   

När han inte har fullt upp med att köra flashiga bilar och delta i VIP -fester hjälper miljardären Tony Stark Avengers att rädda världen som Iron Man. Att vara en superhjälte är mer än bara dräkter och snygga kostymer. Att vara en superhjälte handlar om att försvara rättvisa och veta när man ska slåss som ett lag. Låt barnen låtsas vara redo för action med sina favorithjältar från Avengers-universum, oavsett om det är Spiderman, Captain America, Thor, Hulken eller andra. Kom igen, Avengers!

Med Nerf Power Moves Iron Man Repulsor Blast leksaken kan barn från 5 års ålder leka att de, precis som Tony Stark, gör sig redo att bli hjälten Iron Man. Dra tillbaka handtaget på Repulsor Blast-handsken och efterlikna Iron Mans signaturrörelse för att skjuta en Nerf-pil.

Innehåll:

  • Nerf Power Moves Iron Man Repulsor Blast
  • 3 Nerf elite darts

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år
  • Skyddsglasögon rekommenderas (ingår ej)
Mer information
ModellE7376
EAN5010993665471
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.