Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Avengers Mech Strike - Infinity Mech Suit Thanos - 2-i-1 Thanos actionfigur - 22 cm

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

Vårt lågpris: 358:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02227-20
   

I ett dystert universum försöker superskurken Thanos ta över världen i sin nya skyddsdräkt, den högteknologiska Mech Strike-rustningen. Mech Suit Thanos lekset innehåller 2-i-1 skoj, där den lilla Thanos-figuren kan placeras inuti den nästan 23 cm stora Mech Suit-rustningen. Aktivera din fantasi och gå in i den actionfyllda världen av superhjältar och superskurkar, och föreställ dig att din favoritskurk leder och utmanar livet som vi känner det och försöker bekämpa superhjältarna. Vänd upp Mech-rustningen och placera Thanos inuti dräkten för att förvandla han till en av världens mäktigaste Mechs, och undvik att bli besegrade av andra Mech-karaktärer som Incredible Mech Hulk (köps separat)!

Innehåller:

  • Thanos figur
  • Mech Strike Thanos figur

Detaljer:

  • Mått Mek figur: ca. 22 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellF0264
EAN05010993875450
VarumärkeAvengers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.