Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Avengers Mech Strike - Incredible Mech Suit Hulk - 2-i-1 Hulken actionfigur - 22 cm

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

Vårt lågpris: 418:-
I lager
SKU
02227-19
   

Hulken är oslagbar i sin robusta och kraftfulla Mech Strike-rustning. Detta Incredible Mech Suit Hulk-leksaksset innehåller 2-i-1-skoj, där den lilla Hulken-figuren kan placeras inuti den nästan 23 cm stora Mech Suit-rustningen. Aktivera din fantasi och kliv in i den actionfyllda världen av superhjältar och superskurkar, och föreställ dig din favoritkaraktär som leder vägen och skyddar livet som vi känner det från de illvilliga skurkarna. Vänd upp Mech-rustningen och placera Hulken inuti dräkten för att förvandla den till en av världens mäktigaste Mechs, och besegra fiender som Infinity Mech Suit Thanos (köps separat)!

Innehåller:

  • Hulken figur
  • Mech Strike Hulk figur

Detaljer:

  • Mått Mechfigur: ca. 22 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellF0263
EAN05010993860739
VarumärkeAvengers
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.