Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Avengers Iron Man maskeradkläder - small - 4-6 år - heldräkt med skoöverdrag och mask

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

Vårt lågpris: 379:-
I lager
SKU
06227-117
   

Gå in i rollen som Iron Man från Marvel Avengers med denna snygga dräkt i storlek small. Detta maskeradpaket för barn i åldrarna 4-6 år består av en heldräkt med skoöverdrag och mask. Med denna bekväma och snygga detaljerade dräkt kan du förvandla dig själv till den smarta och populära superhjälten.

Varje superhjälte behöver en rustning, och med denna snygga dräkt är du redo att rädda världen. Tony Starks rustning är egentligen rejäl och väldigt tung, den här maskeraddräkten är en heldräkt med tecknade motiv på och mycket bekvämare att ha på sig! Superhjältedräkten kommer med skoöverdrag och en Iron Man mask. Perfekt för lek och perfekt för Iron Man fans!

Innehåller:

  • Iron Man heldräkt med skoöverdrag
  • Mask

Detaljer:

  • Storlek: small
  • Material: polyester
  • Ålder: 4-6 år
Mer information
Modell300990-S
EAN883028442881
VarumärkeAvengers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.