Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Avengers Endgame Iron Man maskeradkläder - small - 4-6 år heldräkt med skoöverdrag och mask

-48%

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

48%
Kampanjpris 246:- 476:- Du sparar: 230,-
I lager
SKU
06227-93
   

Med denna Deluxe Iron Man dräkt känd från Marvel Avengers Endgame kan barn i åldern 4-6 leva sig in i rollen som den populära superhjälten och rädda världen. Overallen med skoöverdrag är i storlek small och har ett rikt detaljerat och filmliknande utseende. Överdelen är vadderad för ett mer muskulöst uttryck, medan detaljerna i trycket på kostymen bidrar till en riktigt cool look. Den gjutna plastmasken är fäst med ett elastiskt band runt huvudet, och har hål för ögon och mun för mer komfort.

Alla superhjältar behöver en dräkt, och med den här snygga maskeraddräkten är du redo att rädda världen. Tony Stark skapade ursprungligen en cool rustning, och den här kostymen har återskapat detaljerna i en mer bekväm overall. Superhjältedräkten innehåller skoöverdrag och en Iron Man mask. Perfekt för lek och perfekt för Iron Man fans!

Innehåller:

  • Iron Man heldräkt med skoöverdrag
  • Mask

Detaljer:

  • Storlek: small (ca. 117 cm)
  • Ålder: 4-6 år
Mer information
Modell700670
EAN883028337897
VarumärkeAvengers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.