Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Avengers Endgame Deluxe Hulken maskeradkläder - 4-6 år - heldräkt med skoöverdrag och mask

-42%

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

42%
Kampanjpris 276:- 476:- Du sparar: 200,-
I lager
SKU
06227-92
   

Nu kan du leva dig in i rollen som den gröna superhjälten Hulk från Marvel Avengers med denna Deluxe dräkt i storlek small! Superhjältedräkten är inspirerad av filmen Endgame och består av en heldräkt med skoöverdrag och mask. Dräkten har en vadderad överdel och ett motiv av den muskulösa kroppen samt motiv av byxor.

Plastmasken har Hulkens arga ansiktsuttryck och nu kan du förvandlas till den enorma monsterhjälten. Dräkten är detaljerad och perfekt för utklädning och rollspel.

Innehåller:

  • Hulken heldräkt med skoöverdrag
  • Mask

Detaljer:

  • Storlek: small (ca. 117 cm)
  • Ålder: 4-6 år

OBS! Skor ingår ej.

Mer information
Modell700669
EAN883028337842
VarumärkeAvengers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.