Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Avengers Dlx Filmfigurer - Thanos - 15 cm

-31%

Häng med in i Marvel The Avengers actionfyllda värld! Vilken hjälte är din favorit?

Vilken superhjälte hejar du på? Är du team Captain America, team Iron Man, team Hulken, eller kanske team Thor? Här hittar du leksaker, matlådor, maskeradkläder, pennfodral och mycket mer med motiv som föreställer de världskända superhjältarna. Hulken, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och alla de andra hjältarna är redo att skydda världen från onda skurkar, och du kan hänga med dem på nya äventyr!

31%
Kampanjpris 150:- Vårt lågpris: 218:- Du sparar: 68,-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
06195-127
   

Avengers Dlx filmfigurer Thanos är en actionfigur på 15 cm och han är redo för strid! Alliera dig med de andra hjältarna för att bekämpa era fienden och bekämpa kriminalitet. Låt kreativiteten flöda fritt och hitta på heroiska äventyr med actionfigurerna från Avengers.

Avengers: Endgame är den sista filmen i serien om The Avengers och nu kan du leka med actionfigurer inspirerade av filmen. De 15 cm höga figurerna bjuder på många lekmöjligheter så att man kan låta fantasin flöda!

Detaljer:

  • Mått: 15 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellE3939
EAN5010993545612
VarumärkeAvengers
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.