Avengers Bend and Flex SpiderMan - figur med extremt flexibla leder

-24%

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Kampanjpris 135:-
Vårt lågpris: 178:-
24%
Du sparar: 43:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-18
   

Böj, flexa och vrid! Dessa flexibla Avengers Bend and Flex figurerna ger barnen chansen att böja till sin egen favorit. Sätt dem i olika poseringar och lek med dem.

Dessa karaktärer i Avengers Bend and Flex serien från Marvel är superhjältar med extremt böjbara leder, så att de kan posera inför vilken kamera som helst. De många olika poseringarna ger inspiration till heroisk äventyrslek och action. Det medföljande tillbehöret hjälper barnen med att fånga poseringen och återskapa sina favoritscener.

Detaljer:

  • Mått: 15 cm hög
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7686
EAN5010993638536
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.