Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

AquaPlay Superset - kanalsystem med båt, figur och amfiebil - 29 delar

AquaPlay är ett svenskt prisbelönat företag som specialiserar sig på byggbara vattenleksaker och vattenkanalsystem.

Leksakerna är tillverkade av högkvalitativ, återvinningsbar plast som har testats enligt de senaste standarderna EN71 och ASTM. Du kan själv välja vilken svårighetsgrad och storlek ditt kanalsystem ska ha. Det breda sortimentet av färgglada vattenleksaker gör att du kan börja smått för att sedan komplettera med spännande kanalsektioner, lekstationer, lyftkrana, slussar och andra tillbehör. Här hittar du kanaler, båtar, slussar, broar, roliga figurer och mycket mer.

Vårt lågpris: 523:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05184 - 2
   

Bygg ihop ditt helt egna vattenland med AquaPlay Superset! Kanalsystemet har alla de vanliga funktionerna som andra AquaPlay set bjuder på, såsom: Flodhästen Wilma, kranen som lyfter container på fraktfartyget, en ramp så att amfiebilen kan gå i land och tillbaka ner i vattnet, samt även den populära slussen. Här kan alla fordon passera och du följer med på vattennivån med pumpen och portarna.

Ta med alla fordon ut i kanalen och se hur de tar sig fram i kanalsystemet genom att veva på vattenhjulet, ett lekfullt sätt att lära sig mer om hur vattnet rör på sig. AquaPlay Superset kan kombineras med andra AquaPlay kopplingar och lekset (säljs separat).

Innehåll:

  • 1 AquaPlay SuperSet kanalsystem
  • 1 fraktfartyg med container
  • 1 amfiebil
  • 1 figur

Detaljer:

  • Antal delar: 29
  • Mått: 105 x 115 x 22 cm (LxBxH)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell1520
EAN4004943803069
VarumärkeAquaPlay
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.