Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Aquabeads Pastel solid Bead pack - Refill-paket med 800 vattenpärlor i 6 olika pastell färger

Aquabeads vattenpärlor - ett kreativt och roligt sätt att pärla!

Aquabeads-pärlorna ser ut som vanliga små färgglada kulor, men i kontakt med vatten händer något magiskt. Med Aquabeads vattenpärlor pärlar du ihop små färgglada pärlor i olika kombinationer, sprejar över med vatten och ser hur de direkt fäster sig till varandra. Vattenpärlorna liknar strykpärlor men man fäster ihop pärlorna utan att stryka, bara med vatten. Aquabeads vattenpärlor är lätta för barn att använda på egen hand. De är så roliga, nästan som magi!

Vårt lågpris: 97:-
I lager
SKU
10218-05
   

Detta refillpaket från Aquabeads innehåller 800 vattenpärlor i 6 olika pastellfärger. Setet har färgerna ljusrosa, ljuslila, himmelsblå, limegrön, elfenben och ljusorange. Vattenpärlorna är lätta att använda, och du gör dina egna mönster direkt på pärlplattan. När du är klar så sprayar du på med vatten och väntar i 60 minuter på att det ska torka, så är dina kreationer reda för utställning.

Aquabeads är gjorda av material av högsta kvalitet och är roliga och säkra för hela familjen. Detta set är kompatibelt med alla Aquabeads-set. Pärlplatta och spray ingår ej.

Innehåller:

  • 800 vattenpärlor
  • 6 olika pastellfärger

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell31360
EAN5054131313602
VarumärkeAquabeads
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.