Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

SmartGames Anti-Virus - logikspel med 60 utmaningar - från 8 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 304:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
03193-102
   

Sätt din kropp och själ i arbete för att bli av med det röda viruset! Kan du slutföra alla uppgifter i detta "bio-logiska" spel?

Logikspelet Anti-Virus är ett pussel för 1 person med en ny twist, där du väljer utmaningar i det medföljande häftet. Spelet är lätt att starta och du placerar bitarna som anvisat på pusslet. Därefter ska du få ut det röda chipet (viruset) från brädan. Bitarna kan endast flyttas diagonalt. Det som verkar enkelt till en början är faktiskt riktigt svårt! 60 utmaningar och fem olika nivåer - från nybörjare till expert.

Innehåller:

  • 1x Anti-Virus brädspel

Detaljer:

  • 60 utmaningar
  • Antal spelare: 1 
  • Rek.ålder: från 8 - 99 år
Mer information
Modell514060
EAN5414301514060
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.