Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

AniMagic Fluffy goes Walkies - interaktiv hund som skäller och går

AniMagic - interaktiva gosedjur

AniMagic - ditt interaktiva gosedjur som kan gå och ge ifrån sig både ljus- och ljudeffekter. Fantastiska AniMagic blir snabbt din bästa vän och du kan välja mellan olika husdjur och fantasidjur som lyser, skäller, viftar på svansen och rör sig framåt. Ta med dig ditt nya gosedjurt på en promenad men håll hårt i kopplet! AniMagic är en rolig serie med interaktiva gosedjur för barn. Om du är på jakt efter urgulliga och härliga gosedjur så är detta produktserien för dig!

Vårt lågpris: 346:-
I lager
SKU
03205-100
   

Animagic Fluffy vill alltid ut på promenad! Den lilla, söta valpen går precis som en äkta hund, och kopplet lyser när hon rör på sig. Tryck på Fluffys handtag för att höra henne skälla lyckligt. Detta interaktiva husdjur passar för barn från 3 år som önskar sig sitt eget husdjur, men fortfarande är för liten för en riktig hund. Den interaktiva valpen uppmuntrar till fantasifull lek och äventyr.

Innehåll:

  • Animagic Fluffy interaktiv valp
  • Koppel
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: L25 x B16 x H27 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA (medföljer ej)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell943-256606
EAN5025123313443
VarumärkeAniMagic
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.