Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Among Us Deluxe 8 pack Crewmate figurer med hattar och tillbehör - 5 cm - v1

Among Us är ett multiplayer-spel för 4 till 10 spelare som påminner om det klassiska maffia-spelet, men detta spelas i en online-rymdvärld.

Striden är mellan besättning och bedragare, där besättningen måste identifiera bedragarna och eliminera dem, samtidigt som uppgifterna måste slutföras. Besättningen vinner om alla bedragare kastas ut eller alla uppgifter är klara, medan bedragarna vinner om det finns lika många bedragare som besättningen. Var en del av detta populära spel med karaktärer och karaktärsuppsättningar, och skapa dina egna strider och uppgifter - ensam eller med andra.

Vårt lågpris: 341:-
I lager
SKU
01226-42
   

Ge dig ut på ett äventyr utanför den här världen med så många som 8 st. Among Us-karaktärer. Perfekt för små och stora fans av det populära onlinespelet. Lek ut besättningens berättelser offline, det är upp till dig vem som är bedragaren.

Varje figur mäter cirka 5 cm och detta 8-pack innehåller även 5 hattar och accessoarer så att dina figurer kan visa upp sin stil. Två av karaktärerna är dolda - börja packa upp ditt Among Us 8-paket för att avslöja de dolda crewmate-karaktärerna.

Innehåll:

  • 8 Among Us crewmates v1
  • 5 hattar och tillbehör

Detaljer:

  • Mått figur: ca. 5 cm (H)
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
ModellPMI-AU-9311-2-FO
EAN7290112478849
VarumärkeAmong Us
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.