Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Alert Skyddsutrustning small 3 delar - svart

Alert sportleksaker

Sommarhalvåret är perfekt för utomhuslek i trädgården, på stranden eller på andra öppna platser. Alert erbjuder ett sortiment av olika sportleksaker och utrustning som passar till det mesta. Här hittar du bland annat tennisbollar, snorklar, badmintonracketar, kubb och mycket mer. Leksakerna är anpassade för barn och passar den aktiva familjen.

Vårt lågpris: 137:-
I lager
SKU
03182-196
   

För att lära dig åka skridskor och att stå på en skateboard måste du våga misslyckas. Med de här skydden i storlek small, ser du till att begränsa skadorna. Den starka, svarta plasten skyddar knä, armbågar och handleder så att barn kan åka säkert.

Innehåll:

  • 2 knäskydd
  • 2 armbågsskydd
  • 2 handledsskydd

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år

Alert gör utomhuslek roligt för unga och gamla. De olika produkterna från detta märke säkerställer att barn kan vara aktiva med vänner eller själva. Det breda sortimentet du hittar hos detta märke har genomgått omfattande tester så att barn kan trivas på ett säkert sätt. Produkterna från Alert hjälper till att stimulera barnets utveckling och lär dem självständig lek.

Mer information
Modell734-0360
EAN8710124135794
VarumärkeAlert
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.