Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Alert Pogo Stick - hoppstylta junior - 18-36 kg

Alert sportleksaker

Sommarhalvåret är perfekt för utomhuslek i trädgården, på stranden eller på andra öppna platser. Alert erbjuder ett sortiment av olika sportleksaker och utrustning som passar till det mesta. Här hittar du bland annat tennisbollar, snorklar, badmintonracketar, kubb och mycket mer. Leksakerna är anpassade för barn och passar den aktiva familjen.

Vårt lågpris: 278:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04195-82
   

Hoppa till nya höjder med Alert Pogo stick junior! Få bättre balans och öva på att kunna hoppa kontrollerat på styltan så länge som möjligt. En rolig aktivitet som ger mersmak och är ett roligt sätt att hålla sig aktiv på. Tävla med vänner eller familj för att se vem som kan hoppa längst, snabbast eller högst. Hoppstyltan lämpar sig från 5 år och 18 kg, och har en viktbegränsning på maximalt 36 kg.

Innehåller:

  • Alert hoppstylta junior

Detaljer:

  • Max.vikt: 18-36 kg.
  • Ålder: från 5 år

OBS! Vi rekommenderar att man använder hjälm, knä- och armbågsskydd vid användning. Detta ingår ej, finns att köpa separat.

Mer information
Modell731-4840
EAN8710124134056
VarumärkeAlert
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.