Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Alert Catch And Throw bollspel - scoop ball

Alert sportleksaker

Sommarhalvåret är perfekt för utomhuslek i trädgården, på stranden eller på andra öppna platser. Alert erbjuder ett sortiment av olika sportleksaker och utrustning som passar till det mesta. Här hittar du bland annat tennisbollar, snorklar, badmintonracketar, kubb och mycket mer. Leksakerna är anpassade för barn och passar den aktiva familjen.

Vårt lågpris: 57:-
I lager
SKU
02205-89
   

Ett klassiskt trädgårdsspel som kräver två personer. Du fångar bollen med "bollfångaren". De behagliga handtagen låter dig ha ett bra grepp samtidigt som du kan trixa, vrida och vända så att du får bollen i skopan.

Lär dig otroliga trix, kasta långt och fånga bollen. Scoop ball är ett bollspel som passar ypperligt i trädgården, verandan eller på stranden. Bollsetet är enkelt att ta med sig och så länge du har en motståndare som vill spela är det bara att sätta igång. 

Innehåll:

  • 2 x bollfångare
  • Boll

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell721-2610
EAN8710124139921
VarumärkeAlert
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.