Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Aktivitetsbord för vatten och sand - med lock och 5 leksaker

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-
Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
02205-85
   

Upplev timmar med sand- och vattenlek med detta suveräna aktivitetsbord till sand och vatten. Bordet är perfekt utomhusaktivitet på sommaren. Med sina fyra ben står det stadigt på backen och du kan enkelt rengöra de olika facken på bordet då de är enkla att ta av/på. Fyll de med sand och vatten, använd de olika redskapen, släpp lös kreativiteten och ha det superkul!

Koppen, durkslaget och sandformarna hjälper dig på vägen i din kreativa sandlek och du kan skapa vad du vill. Aktivitetsbordet öppnas enkelt genom att fälla ut de två lemmarnam som också utgör extra plats till redskap och lek. Använd behållarna i hörnen till redskap och de andra två i mitten till sand och vatten. När du är färdig kan du enkelt fälla in lemmarna och på så vis stänga inne sanden till nästa gång du ska använda bordet. Perfekt om du plötsligt måste avbryta leken för att maten står på bordet. Stäng, ät och öppna igen.

Innehåll:

  • Aktivitetsbord till vatten och sand
  • 2 x spadar
  • 2 x sandformar
  • Durkslag

Detaljer:

  • Material: Plast
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Model714-4058
EAN7290002180166
Ålder1, 2, 3, 4, 5

LEGO Shop - alltid billigt!

LEGO shop - alltid billigt!

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.