Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Air Hogs Switchblade - röd

Air Hogs har radiostyrda leksaker som passar alla, oavsett vilka fordon man gillar. Det finns bilar, båtar, flygplan och helikoptrar som trotsar tyngdkraften och kör lika bra på golvet som i luften eller på väggen.

Här finns det helikoptrar och flygplan som både kan köra på marken eller flyga, samt bilar och andra fordon som trivs både på land och i vatten. Med radiostyrda leksaker från Air Hogs får du produkter av hög kvalitet som bidrar till massor av skoj.

Vårt lågpris: 394:-
Tillfälligt slut
SKU
79328

Air Hogs Switchblade är en radiostyrd farkost som kan köra både på marken och flyga. Om det dyker upp ett hinder när du är ute och kör så är det bara att byta till flygläget och flyga över det. Air Hogs Switchblade har gyrostabilisator för bättre egenskaper i luften och clip on spoilers. Utför viktiga uppdrag eller gör galna stunts med din Air Hogs Switchblade.

  • Rek.ålder: från 8 år
  • Batteribehov: kräver 4 x AA batterier. 
  • Batterier ingår ej.
Mer information
Modell6027811
EAN778988225387
VarumärkeAir Hogs

Utforska alla de spännande nyheterna!

Utforska alla de spännande nyheterna!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.