Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Air Hogs Stunt Shot RC - radiostyrd bil med stora mjuka däck

-32%

Air Hogs har radiostyrda leksaker som passar alla, oavsett vilka fordon man gillar. Det finns bilar, båtar, flygplan och helikoptrar som trotsar tyngdkraften och kör lika bra på golvet som i luften eller på väggen.

Här finns det helikoptrar och flygplan som både kan köra på marken eller flyga, samt bilar och andra fordon som trivs både på land och i vatten. Med radiostyrda leksaker från Air Hogs får du produkter av hög kvalitet som bidrar till massor av skoj.

32%
Kampanjpris 298:- Vårt lågpris: 437:- Du sparar: 139,-
I lager
SKU
06206-74
   

Genial radiostyrd bil med skumhjul, som inte kommer att skada någonting i huset!

Air Hogs Stunt Shot RC är en utmärkt stuntbil för inomhusbruk med sina stora, mjuka hjul och den lätta designen. Stunt Shot RC kan köra, vända och spinna över de flesta hinder utan att skadas eller repas. Öva på häftiga trix och konster som imponerar - Air Hogs är utformade för att erbjuda överlägsen prestanda. 

  • Bilen är lätt och kommer med hjuka hjul så att man kan trixa inomhus.
  • Bilen laddas via usb.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ingår ej).
  • Rek.ålder: från 5 år.
Mer information
Modell6055695
EAN778988009352
VarumärkeAir Hogs
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.