Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Grafix Glitterlim - paket med 64 tuber

-37%

Upptäck dina kreativa sidor med Grafix!

Grafix erbjuder ett stort sortiment av olika hobbyset, kreativa leksaker, målarsaker, spel och andra lekset som passar för hela familjen. Kreativa leksaker och hobbyset gör att barnen kan använda och utveckla sin fantasi. Produkterna från Grafix underhåller barnen i flera timmar och kan användas både på egen hand eller tillsammans med vänner.

37%
Kampanjpris 118:- Vårt lågpris: 187:- Du sparar: 69,-
I lager
SKU
06206-150
   

Det är förmodligen ingen hemlighet att barn och glitter snabbt kan bli mycket rörigt, och glittret - ja, det tenderar att dyka upp överallt i flera dagar efter att aktiviteten har ägt rum. Med glitterlim blir lekstunden lite mindre stökig eftersom glittret redan är blandat i limet.

Denna uppsättning från Grafix består av 64 tuber med glitterlim i flera färger. Limmet kan används direkt på teckningar, kort eller varför inte försöka skriva med limmet? Dekorera dina alster med det lilla extra!

  • Grafix glitterlim - med 64 tuber
  • Färgglatt glitterlim
  • Rek.ålder: från 5 år

Innehåll:

  • 64 tuber

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell64GG-GE
EAN8715427061689
VarumärkeGrafix
Ålder5-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.