Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

3 Sprouts förvaringsväska till barnvagn - tvättbjörn

-25%

3 Sprouts moderna och lekfulla produkter till barnrummet och skolväskan

3 Sprouts grundades 2007 med fokus på att ta fram moderna och lekfulla produkter för barn. Utbudet från 3 Groddar består av färgglada korgar, lådor, lådor mm för förvaring av barnets leksaker och saker. 3 Varumärket Sprouts inkluderar ett brett utbud av förvaringskorgar, lådor och lådor, med design som fångar barnets uppmärksamhet, med djur, former och färger som barn tycker om. Sortimentet som du hittar i sortimentet från 3 Groddar passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller badrummet.

25%
Kampanjpris 175:- 232:- Du sparar: 57,-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
24088
   

Denna väska från märket 3 Sprouts passar perfekt för dig som önskar mer förvaring än vad barnvagnen erbjuder. Framsidan pryds av ett tvättbjörnsmotiv.

Förvaringsväskan fästs enkelt på barnvagnens handtag med två kardborreband som finns på väskans sidor. Väskan är utrustad med två värmeisolerande fack för flaskor, ett stort fack i mitten samt en extra ficka.

  • Mått: 32 x 13 x 15 cm
  • Material: yttertyg: 100% polyester, foder: polypropen
  • Tvättråd: torkas av med fuktig trasa
Mer information
Modell219016
EAN696859219016
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.